• PALARNIA
  • Edukacja
  • Sklep
    Metoda parzenia:
    • Kawy przelewowe
    • Ekspres ciśnieniowy
    Metoda obróbki:
    • Natural
    • Honey
    • Washed
    Pochodzenie:
    • Gwatemala
    • Panama
    • Brazylia
    • Etiopia
    • Kenia
    Rodzaj:
    • Arabica
    • Kawy Specialty
    • Blend
    • Single Origin
    • Bezkofeinowa
  • Dla Firm
  • KONTAKT
Lani Coffee Logo
  • PALARNIA
  • Edukacja
  • Sklep
    Metoda parzenia:
    • Kawy przelewowe
    • Ekspres ciśnieniowy
    Metoda obróbki:
    • Natural
    • Honey
    • Washed
    Pochodzenie:
    • Gwatemala
    • Panama
    • Brazylia
    • Etiopia
    • Kenia
    Rodzaj:
    • Arabica
    • Kawy Specialty
    • Blend
    • Single Origin
    • Bezkofeinowa
  • Dla Firm
  • KONTAKT
Otwórz menu
Nasza historia Przepisy na kawęSzkolenia Blog
Sensoryka i zmysły
CUPPING Z Q GRADEREM
SZKOLENIE BREWING
Co to flat white?
  • O nas
  • Koszyk
  • Konto
  • Kontakt
  • Blog
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i plików cookies

Palarnia Kawy Lani Coffee
Kamil Rózicki
ul. Przemysłowa 17
14-300 Morąg

t: +48 666 895 050, +48 539 662 112
e: palarnia@lanicoffee.pl

Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania go do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika, jak również dla celów reklamowych i statystycznych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies opisaną w Polityce prywatności.

Copyright © 2025 Lani Coffee



Operacja pt. “Rozwój firmy Palarnia Kawy Lani Coffee Kamil Rózicki”
“Europejski Fundusz Roln na Rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.”