PALARNIA
Edukacja
Sklep
Metoda parzenia:
Kawy przelewowe
Ekspres ciśnieniowy
Metoda obróbki:
Natural
Honey
Washed
Pochodzenie:
Gwatemala
Panama
Brazylia
Etiopia
Kenia
Rodzaj:
Arabica
Kawy Specialty
Blend
Single Origin
Bezkofeinowa
Dla Firm
KONTAKT
PALARNIA
Edukacja
Sklep
Metoda parzenia:
Kawy przelewowe
Ekspres ciśnieniowy
Metoda obróbki:
Natural
Honey
Washed
Pochodzenie:
Gwatemala
Panama
Brazylia
Etiopia
Kenia
Rodzaj:
Arabica
Kawy Specialty
Blend
Single Origin
Bezkofeinowa
Dla Firm
KONTAKT
Otwórz menu
Nasza historia
Przepisy na kawę
Szkolenia
Blog
Koło smaków
„Kawa po turecku” – czyli jak?
Sensoryka i zmysły
CUPPING Z Q GRADEREM
SZKOLENIE BREWING
Aromaty i posmaki w kawie
Sekrety parzenia alternatywnego
Jest wśród nas Q Arabica Grader
Poznaj naszą nowość – KOLUMBIA Pink Bourbon
Co wpływa na kwasowość w ziarnach kawy?
Pochodzimy z Hawajów
Jak wygląda proces palenia?
Co to flat white?
Metody obróbki kawy i ich wpływ na smak